Напередодні другої річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну, запрошуємо вас на відкриття благодійної… 8 березня запрошуємо усіх до Вінницької філармонії на вечір джазової музики, який подарують камерний оркестр Житомирської обласної… Якщо тобі не до активного відпочинку і цікаво провести час можна і почитавши наші статті, інтерв’ю, огляди і тести у наших блогах. Для фанатів кіно у Вінниці ми постійно анонсуємо інформацію про розклад кінотеатрів у Вінниці, де публікуємо описи фільмів, трейлери та вартість квитків. Те ж саме і для театралів, тобто пропустити щось цікаве з мистецького життя у місті вам просто не вдасться, якщо ви будете з нами. Під час оголошення повітряної тривоги заходи у Vcentri HUB не проводять. Учасники зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг проведе чергове засідання в режимі відеоконференції. Окрім того, у громадських просторах можна отримати безоплатну правову допомогу від фахівців Північного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги та благодійного фонду «Право на захист». У вівторок та середу консультації відбуватимуться в хабі Оболонського району. У четвер фахівці прийматимуть у Голосіївському хабі. Попередньо реєструватися не потрібно.

анонси місцевих заходів та подій

Уявіть, що вам дуже схотілося провести вечір яскраво й незабутньо. І ось ви тягнетеся до ноутбука, щоб відшукати у соціальних мережах гідні події Києва. А їх не те щоб багато, здається, ніби сходити в столиці і зовсім нікуди.

Афіша Вінниці – де відпочити і куди піти

WE.UA – це нова українська online платформа. Ми формуємо новий комунікаційний канал для українців та вітчизняного бізнесу. Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Верьовки виконає Гімн України.

Спеціальний показ фільму “День Незалежності” за участю учасників творчої групи

Збільшення рівня мінімальних пенсійних виплат окремим віковим категоріям пенсіонерів. Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на mvk.if.ua. Тренінг “Менеджмент та харчова безпека” від Школи Гостинности – Horeca School в Києві – це ідеальний тренінг для тих,… Приїхав на один день до столиці України і не знаєш, як встигнути побувати в найцікавіших та найкрасивіших місцях Києва всього… Усіх запрошують на справжню кототерапію – виставу “Коти-біженці”! Кошеня на ім’я Персик загубився і потрапив…

Колектив виступить з потужним… В Центральному міському парку, замість колишньої Алеї закоханих, є нова локація, де представлено 12 зменшених копій знакових споруд… Глобальний форум жіночого лідерства – SUPERWOMAN Forum, який обʼєднує жінок з проактивною життєвою позицією в Україні та за її… Зустрічайте напівдокументальну виставу “Стікери” у театрі Садовського ! Стікери – це напівдокументальна… Теми любові і сексу, непростих стосунків чоловіків і жінок та веселих курйозів у ліжку – невичерпні, як наше життя!

Засмутившись, ви берете в оберемок друзів та рідних і йдете до найближчої кав’ярні. Та звичайнісінький зовсім вечір. Публікація всіх авторських матеріалів та відеороликів «Главкома» дозволена тільки за умови прямого лінка на сайт. Для інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем лінка у першому абзаці на конкретну новину, статтю чи відео.

У нашій афіші ви безперечно знайдете куди піти у Вінниці у будні дні після роботи чи навчання і на вікенд, з друзями чи з дітьми, з коханими на романтичне побачення чи з колегами на тусовку. У будь-який сезон і в будь-яку погоду можна підібрати“события винница”, які не дадуть нудьгувати. Відсиджуватись вдома при такій великій кількості заходів у Вінниці – ну просто неможливо.

Індексації підлягають пенсії, призначені до 31 грудня 2023 року включно. Розмір збільшення пенсії в результаті перерахунків не може бути меншим за 100 грн та більшим за 1500 грн. Щоб бути на одній хвилі зі столицею, стежте за афішею Києва та підписуйтесь на наші соціальні мережі! Щодня ми публікуємо новини на будь-який смак та гаманець! На сайті MoeMisto.ua Київ Ви знайдете не лише найкращі пропозиції сімейного відпочинку, але й вдалі варіанти дитячого дозвілля.

Перерахунок пенсій з 1 березня 2024 року проведено без додаткових звернень пенсіонерів, за матеріалами пенсійних справ. Особливості березневої індексації та перерахунку пенсії в області повідомили сьогодні під час пресконференції в Головному управлінні Пенсійного фонду. Також затримано двох керівників https://www.volyn.com.ua/news/245957-serednia-zarobitna-plata-v-ukraini-mozhe-zrosty-nadii-ta-prohnozy наркологічних кабінетів, які намагалися втекти від правосуддя. З 1 по 7 квітня 2024 року в Києві відбудеться наймасштабніша креативна подія року — Тиждень українського дизайну та інновацій… Нове шоу від танцювальної гордості країни! Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім.