У нас є клієнт, якому ми допомогли запустити салон краси в Кракові з нуля. І нам вдалося вже через два місяці вийти на точку беззбитковості. Якщо хочете вийти на польський ринок швидко і з найменшими ризиками, залишайте заявку і наша команда запропонує оптимальний варіант для вашого випадку. Один із виходів це зайнятися партнерським маркетингом. Головне, щоб між вами і партнерською компанією був якийсь логічний взаємозв’язок, що робив би їхні послуги корисними і цікавими для вашого клієнта і навпаки. Ключовим плюсом цього напряму є те, що продуктом може бути що завгодно, наприклад серед молоді дуже популярні рюкзаки ручної роботи, з моди не виходять шкіряні портмоне.

Який краще відкрити бізнес у Польщі

Дрібні магазини, знаходять недалеко від дому, завжди користуються попитом. Головне, щоб у них продавалися продукти і товари першої необхідності. Молоко, яйця, хліб, масло – ці продукти купують практично кожен день, тому клієнти точно будуть завжди. Вивчіть питання з транспортом, можливістю поставок товару на ваш об’єкт. Адже якщо це виявиться проблематичним, такий бізнес принесе вам більше клопоту, ніж прибутку.

Тому багато хто воліє почати свою справу з реєстрації нового підприємства. Ок, скоро знову загупали, по-чорному, після того, як благополучно інвестуєш гроші в нікуди. Знайти готовий бізнес, який відповідає вашим вимогам. Добрий день, цікавить питання по декретній відпустці для Польського Фопа. Відповідь на Ваше запитання залежить від того, як Ви плануєте подавати на карту побиту. Досить високі податки порівняно з сусідніми країнами.

Податок з банківських доходів (podatek od zysków kapitałowych)

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні великими сумами, то безумовно можна відразу купити приміщення і дороге обладнання. Але якщо грошей у вас не дуже багато, то краще не брати кредити для купівлі приміщення, а для початку взяти її в суборенду і з часом дійти вже до придбання. Не потрібно вкладати гроші, яких у вас реально немає на руках. Щоб розпочати ведення ФОП, Свірзький замок необхідно спочатку заповнити та подати заяву за електронною формою. Подання заяви безкоштовне та пов’язане з реєстрацією підприємця як платника внесків в органах соціального страхування. Для осіб, які не мають польського номера PESEL, неможливо буде подати заявку на вхід до CEIDG через електронну форму, оскільки для її заповнення потрібен відповідний профіль.

Занедбані київські заводи купили колишні депутати

Але якщо ваші доходи досить високі, можете задуматися. Ну тут складно сказати, вам потрібно проінформувати ужонд у втраті роботи і скласти документи на ведення бізнесу. Ми для себе обрали варіант міксованої команди. Частина співробітників – поляки, вони знають ринок і місцеві особливості та мову, зокрема. В них є багато контактів як потенційних клієнтів, так і підрядників. Частина команди – це українці, які живуть у Польщі, або українці, які переїхали спеціально для розвитку нового представництва.

Бухгалтерська та податкова звітність у Польщі

Покупець завжди віддасть перевагу відомому бренду або більш доступним товарів, які у досить великій кількості представлені в будь-якому торговому центрі. Жодними іншими видами діяльності, крім реклами та просування конкретного іноземного (свого) бізнесу, представництво фірми закордонної займатися не може. Група Світового банку у звіті «Ведення бізнесу 2019» поставила Польщу на 33 місце у світі зі 190 країн з погляду легкості ведення бізнесу. Держава входить до числа кращих виробників на території Європи та Центральної Азії, а також займає лідируючу позицію серед членів ЄС у Центральній Європі.

Ставки податку на прибуток в Польщі можуть змінюватися в залежності від типу підприємства та його обсягу. Найняти хорошого податкового консультанта — це не просто порада, а необхідність, оскільки допоможе оптимізувати оподаткування та уникнути неприємних сюрпризів. Вчасна здача усіх звітів, сплата податків і Ви навіть не знатимете, хто ваш податковий інспектор.

Існує безліч сайтів і платформ, через які люди продають свою індивідуальну продукцію, оплачуючи тільки комісію сайту. Що ж стосується ремонтних робіт, достатньо мати людей, які вміють якісно виконувати свою роботу. Пропонуємо вам переглянути відео про популярні ніші 2023 року. Відкрити у будь-якому польському банку рахунок на юридичну особу. Отримати від контролюючих органів усі ідентифікатори платника податків.