Ці комплекси можуть включати лабораторії для наукових експериментів, місця для конструювання та творчості, спортивні майданчики та інші розвивальні елементи, що готують дітей до успішного шкільного навчання. Виробництво дитячих ігрових майданчиків – справа, якою займається наша компанія не перший рік, і вже встигла зарекомендувати себе на ринку як надійного постачальника якісної продукції. У нас можна купити вже готові дитячі майданчики, але перед цим варто ознайомитися з усім асортиментом запропонованої продукції. Тут можна підібрати варіант відповідно до віку та інтересів дитини, також можна купити відразу великий ігровий комплекс, щоб зайняти відразу велику компанію дітвори. Дитячі ігрові будиночки робляться під клієнта.

Багато фірм та заводів віддають замовлення через днів. Ми віддаємо більшість замовлень 1-2 тижні та 3-4 тижні для великих замовлень. Якщо наші макети не зовсім те, що ви хотіли, але ціни конкурентів вас не влаштовують, скиньте ескіз і Creative Play виставить адекватний рахунок на такий вуличний https://zi.ua/blogs/user_19951/zbir-koshtovnostey-z-morskikh-glibin-u-novomu-vipusku-beast-below-vid-hacksaw-gaming_193713/ дитячий будинок чи ігровий автотранспорт. Якщо навіть так не можете досягти бажаного результату, тоді просто накидайте від руки зразок майданчика, а ми перемалюємо в більш ідеальну картинку, а після ваших правок виставимо вам рахунок. Які ж бувають види і елементи ігрових дитячих майданчиків?

Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Компанії-виробники працюють з великими організаціями, приватними підприємцями та виконують індивідуальні замовлення. Справиться кожен досвідчений чоловік, який має вдома найпростіші інструменти. Із таким зверненням на сесії міської ради виступила депутатка Інна Бандура, передає кореспондент Zmi.ck.ua.

Ми надаємо до нашого обладнання ДСТУ сертифікати відповідності та гарантію. Сертифікати дозволяють облаштовувати нашими виробами міські площі, дитячі садки, школи та територію ОСББ. Якщо за цей час конструкція майданчика не поламається, значить комплекс буде стояти й надалі. Гарантія не надається на зміні комплектуючі які потребують постійного обслуговування. Такий вид доставки самий зручний та найвигідніший, адже водій їде лише в одну сторону, а не дві. Тим більше товар доставляють прям на об’єкт дитячого майданчика і не потрібно доплачувати за додаткову доставку з відділення складів пошти.

  • Якщо необхідно замовити дитячий майданчик, наша компанія завжди готова запропонувати свої послуги.
  • Ми надаємо до нашого обладнання ДСТУ сертифікати відповідності та гарантію.
  • Саме такий вид покриття може максимально захистити дітей на ігровій площадці, запобігаючи отриманню травм та сильних ударів.
  • Виробник дитячих майданчиків та спортивного обладнання.
  • Якщо вас зацікавили пропозиції нашого заводу ігрового та спортивного обладнання для дітей, оформіть замовлення на нашому сайті або по телефону.

Часто маленькі відвідувачі стріляють з автоматів, катаються на машинах, гуляють по лабіринтах. Найактивніші пробують проявити себе на спортивних атракціонах і в танцях. Ми можемо вносити зміни в конструкцію ігрового вуличного обладнання та дитячих і спортивних елементів майданчика. Ми є виробником і виготовляємо ігрові конструкції на замовлення. Клієнт може внести корекцію в колір, розмір, загальний вигляд, матеріал та розмір.

Дитячі майданчики: зробити або купити?

Тому батьки, які піклуються про своїх малюків, вважають за краще купувати обладнання для дитячих майданчиків у надійних виробників. Для цього багато читають відгуки на форумах або запитують у знайомих, які вже встигли встановити гойдалки або ігрові комплекси. Вуличні ігрові комплекси універсальні і підходять для дітей будь-якого віку. Як правило, такі комплекси складаються з безлічі компонентів, які зможуть зайняти дитину на довгий час і будуть для неї корисними та цікавими. Однак, для кращого вибору вуличного ігрового комплексу, потрібно знати скільки буде дітей певної вікової категорії, які особливості ландшафту і території. Варіантів дитячих ігрових і спортивних майданчиків та комплексів дуже багато. Вони відрізняються кількістю компонентів, розмірами, формою, стилем, складом матеріалів.

ігрові майданчики для дітей черкаси

Клієнт за своїм бажанням може попросити переробити майданчик на свій смак, починаючи від дрібниць до повної зміни функціонала та деталей. Клієнт може коригувати вид аксесуарів, а також ціну дитячого майданчика шляхом підбору цінової політики на матеріали, комплектуючі та розхідники. Якщо наші макети не зовсім те, що ви хотіли, але ціни конкурентів вас не влаштовують, скиньте ескіз і Creative Play виставить адекватний рахунок на такий майданчик. Стандартне невелике замовлення виготовляється 2 неділі. Великі набори обладнання для дитячого майданчика можуть зайняти 3-4 тижні, довше зазвичай не буває.

Замовити дитячий майданчик можна наступними способами. Копіювання і передрук будь-яких матеріалів з сайту in.ck.ua можливе тільки за наявності прямого активного гіперпосилання не далі першого абзацу. Використання авторських матеріалів сайту in.ck.ua у друкованих виданнях можливе тільки з письмового дозволу редакції. Замовник сплачує кошти після отримання опечатаної накладної та договору по новій почті. На замовлення з вашими побажаннями чи корекцією наших позицій аванс 70% (це собівартість замовлення). Замовник сплачує 50% авансу перед початком виготовлення та 50% перед відправкою товару коли ми закінчимо виробництво та надішлемо вам фото вашого замовлення.

Компанія ТОВ «Альміда» встановила ігровий комплекс «Яхта» в житловому комплексі «Чайка». Свята на роликах, атракціони для дорослих відвідувачів, батути, аерохокей. Якщо ви хочете відсвяткувати дитяче свято ,або провести сімейний відпочинок то тільки у Ліквідаторі.

Дитячі Ігрові Майданчики

Такий вид доставки найдешевший для великих об’ємів товару. Нова Пошта, Делівері доречні, якщо ігрове обладнання розбірне або не габаритне. Вартість доставки залежить від дальності, але в більшості – від об’єму. Наша команда пропонує виготовлення дитячих майданчиків з незвичайними атрибутами – ліанами, турніками, шведськими стінками, рукоходами, які чудово розвивають поставу, м’язи спини, рук і плечей.

Популярні статті

Більше фото можна переглянути у розділі “Наші Роботи”. Виготовляємо обладнання для облаштування вуличних дитячих ігрових майданчиків з дотриманням ДСТУ стандартів. Ігрові комплекси та аксесуари для спортивних та дитячих майданчиків від виробника по доступним цінам та хорошої якості. Практично вся основа ігрових комплексів зроблена з металу, з якісними затертими швами, декоративна частина зроблена з вологостійкої фанери.

Яким обов’язково варто скористатися і відповідно отримати бажаний результат за вкрай демократичною ціною. Які змогли на своєму досвіді переконатися у правильності свого вибору. • Двори багатоквартирних будинків, що особливо важливо, якщо йдеться про новобудову або новий квартал, оскільки це безпосередньо впливає на зростання його популярності та попиту серед потенційних покупців. Ми приймаємо замовлення в роботу після 100% оплати, або передплати у розмірі 50%.